top of page
Beach Waves

Mijn Unieke Aanpak

01.
Lichaam, Ziel & Geest
Het Griekse woord holos betekend allesomvattend of (ge)heel. De holistische benadering erkent dat er een connectie is tussen je gedachten, emoties en fysieke gezondheid alsook je spirituele en energetische welzijn. Genezing en blijvende, duurzame veranderingen worden behaald door de kern van problemen inzichtelijk te maken en ze vervolgens ook bij de kern aan te pakken. Een verscheidenheid aan therapieën en technieken worden gebruikt, afgestemd op het individu, om gezondheid en welzijn te herstellen.
02.
Integrale geneeskunde combineert standaard en complementaire of alternatieve therapieën om de gehele persoon te behandelen, niet alleen de symptomen. Er wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijk bewezen behandelingen met als doel het optimaliseren van gezondheid en welzijn. 
03.

De leefstijlgeneeskunde focust op het voorkomen (preventie) en terugdraaien van chronische ziekten door de kern van het probleem aan te pakken. Samen met de cliënt creëer ik een gepersonaliseerd plan dat zowel voedings- als andere leefstijlinterventies omvat. 

04.
In mijn orthomoleculaire aanpak maak ik gebruik van voedingsstoffen en andere natuurlijke stoffen, zoals kruiden en planten, om het biochemische proces van het lichaam te optimaliseren en het zelfhelend vermogen te ondersteunen. Samen creëren we een op-maat-gemaakt plan van aanpak voor het herstellen van je gezondheid. Dit plan omvat voedings- alsook andere leefstijladviezen om het functieherstel van je lichaam optimaal te ondersteunen.
05.

We zijn multidimensionale wezens, we zijn een ziel in een menselijk lichaam. Multidimensionaliteit verwijst naar je menselijke zelf alsook naar je hogere zelf. Door te werken vanuit een multidimensionaal perspectief streef ik ernaar jouw hogere ‘zelven’ (jouw zielsdelen in hogere dimensies) in lijn te brengen met jouw menszijn en ook te helen wat in de weg staat van het belichamen van jouw volledige zijn (heelheid).

Tijdens onze levens zijn er uitdagingen waarvan we kunnen leren en groeien. Iedereen maakt trauma mee in zijn of haar leven, de ene meer dan de ander. We ontwikkelen of erven (van onze ouders of voorouders) bepaalde patronen, overlevingsmechanismen, overtuigingen en gedragingen die ons op een bepaald moment in ons leven niet meer dienen. Door te werken vanuit een multidimensionaal perspectief wordt er inzichtelijk wat op dat moment geheeld mag en kan worden.

06.
Tijdens sessies zal ik je begeleiden om beperkende overtuigingen en overlevingsmechanismen die je ervan weerhouden om je hoogste potentie te bereiken, inzichtelijk te maken en te transformeren. Ik gebruik verscheidene technieken, multidimensionale healings en energietransmissies om je te bevrijden van negatieve gedachtenpatronen en beperkend gedrag. Dit zal je fysieke, emotionele en mentale klachten verlichten, alsook je energielevel positief beïnvloeden. Hierdoor wordt je in staat gesteld om in je hoogste potentie te gaan staan.
Zwangerschapsshoot - 1 (3).jpeg
bottom of page